Veelgestelde vragen

Wat eigenaren en accommodatie-managers graag over Bookiply willen weten.
Wat is Bookiply?
Bookiply is ontworpen voor tevreden eigenaren van vakantie accommodaties. Het is een geavanceerd en intuïtief hulpmiddel om de eigenaren en agencies te helpen meer boekingen te genereren met minder werk. Met Bookiply heeft u één centraal account voor uw gehele wereldwijde distributie: één accommodatie configuratie, één kalender, één contract voor alle portals, één contactpersoon, één factuur - en één klik om te distribueren op de grootste portals. Zo eenvoudig is dat.
Wat zijn de kosten?
Neem contact met ons op over details mbt prijzen in uw regio
Kan ik mijn vakantie accommodatie(s) vanuit een account op de verschillende sites publiceren?
Precies! U hoeft niet langer tussen verschillende accounts en platforms te switchen. U hoeft alleen maar uw Bookiply account te managen en wij zullen voor de rest zorg dragen: het opzetten van contracten met de platforms, competitieve cancellation & betalingsconditie opstellen en uiteraard garanderen dat uw accommodatie correct weergegeven wordt op de verschillende sites. Op deze manier heeft u alle zaken rondom de verhuur van uw accommodatie(s) op één centrale plek en in een één tool.
Moet ik op ieder account inloggen om veranderingen te maken?
Nee! U maakt in uw Bookiply account de veranderingen en deze worden dan direct ook op alle andere sites getoond.
Kan ik nog steeds met andere agencies werken?
U kunt nog steeds met agencies en andere partners werken. Bookiply eist geen exclusiviteit. Hierbij is het wel belangrijk dat u ten alle tijden de Bookiply kalender up-to-date houdt ondanks dat deze synchroniseert met de andere sites.
Wat is het verschil tussen Bookiply en andere channel managers? Of andere agencies?
Bookiply biedt één simpele automatische distributie en kwalitatieve content. Hierdoor zult u meer mensen aantrekken naar de site van uw accommodatie(s). We zijn hybride, doordat we zowel een channel manager distributie aanbieden als dat we zorg dragen voor de property management content services.
Hoe kan ik mijn profiel aanpassen?
U krijgt een login voor Bookiply en kunt altijd, wanneer en van waar u maar wilt, wijzigingen aanbrengen aan uw profiel - vanaf uw desktop computer of onderweg op uw mobiele telefoon, via de Bookiply-app.
Welke annuleringsvoorwaarden zijn er voor de portalen?
Wij implementeren de strengste annuleringsvoorwaarden van elk portaal. Deze variëren van portaal tot portaal. U kunt ze zien in het distributiegedeelte van onze tool bij het selecteren van de verschillende portalen.
Welke betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op elk portaal?
Wij hebben de meest concurrerende betalingsvoorwaarden voor elk portaal en ook deze variëren van portaal tot portaal. U kunt deze zien in het distributiegedeelte van onze tool, wanneer u de verschillende portalen selecteert.
Treedt Bookiply op als tussenpersoon of brengt de eigenaar rechtstreeks kosten in rekening bij de gast?
Op de verschillende distributieplatforms verschijnen alle eigenschappen onder het logo en profiel van Bookiply. Bookiply treedt dus op als tussenpersoon. Na ontvangst van de betaling door uw gast aan Bookiply wordt het bedrag direct aan u overgemaakt.
Hoe werkt het met de betalingen?
De betalingen gebeuren meestal voor de check-in van de gast. Het eerste deel wordt kort na de boeking betaald, het restant wordt dan enkele dagen voor het inchecken betaald - afhankelijk van de uitbetalingsvoorwaarden van het portaal.
Waar en wanneer wordt de borg betaald?
Hoe de waarborgsommen worden behandeld hangt af van de portalen: Voor Homeaway en Airbnb wordt de borg beheerd door de portal. Voor Booking.com en Holidu dient de borgsom bij aankomst van de gast aan de huiseigenaar of beheerder te worden overhandigd en bij vertrek teruggegeven. In dit geval is het de verantwoordelijkheid van de huiseigenaar om de borg te innen en terug te geven.
Wie zijn Bookiply's partners?
We currently work with Airbnb, Booking.com, Holidu and Homeaway. However, we work to continuously add new partners to offer you a variety and great international mix of distribution channels.
Wat is "direct boeken"?
Wij werken momenteel met Airbnb, Booking.com, Holidu en Homeaway. We werken echter voortdurend aan het toevoegen van nieuwe partners om u een gevarieerde en goede internationale mix van distributiekanalen aan te bieden. Dit betekent wel dat de kalender op to date moet zijn om overboekingen te voorkomen.
Wat is de "beste prijsgarantie"?
De "beste prijs" wordt gedefinieerd als het bedrag dat u ontvangt na aftrek van commissies van de andere kanalen die u gebruikt om te distribueren. Bedrag na aftrek van commissies = de prijs die je in een bepaald portaal hebt geconfigureerd minus de commissie van dat portaal.
Hoe werkt het in- en uitchecken?
U organiseert de check-in of check-out direct met de gast. Bookiply biedt geen check-in of check-out diensten aan.
Heb ik nog steeds direct contact met gasten?
Uiteraard Wij sturen u alle gegevens van de gast voorafgaand aan de aankomst van de gast, zodat u contact met hen kunt opnemen.
Wat gebeurd er in het geval van overboekingen?
De Bookiply-tool is ontwikkeld om overboekingen te voorkomen, door middel van kalendersynchronisatieopties en toegang tot de mobiele telefoon. Als er sprake is van overboekingen of overlappende boekingen, dan zijn de boekingen die met Bookiply worden gegenereerd doorslaggevend.
Wat wordt er bedoeld met kwaliteit van de content?
Wij bieden een in bepaalde gebieden een hoge kwaliteit van content aan. Kwalitatief hoogwaardige content verwijst naar aantrekkelijke en geoptimaliseerde beschrijvingsteksten van uw accommodatie, native speaker vertalingen van deze teksten en professionele foto's gemaakt door een gespecialiseerde fotograaf.
Hoe werkt het met de professionele foto service?
Wij werken samen met geselecteerde professionals die gespecialiseerd zijn in vakantieverhuur fotografie. Deze service is alleen in bepaalde regio's beschikbaar. Het werkt als volgt: We maken een afspraak met u en de fotograaf. Zij bezoeken uw woning en maken prachtige foto's. Wij selecteren de beste en publiceren ze in uw Bookiply account.
Wie is het team achter Bookiply's product en idee?
Bookiply is een reisbureau met hoofdkwartier in München en heeft kantoren in een aantal van de meest aantrekkelijke reisbestemmingen in Europa. Bookiply is een onafhankelijk onderdeel van de Holidu groep en bouwt een nieuwe generatie property management tool voor vakantieverhuurders en -managers. De teams bestaan uit een echt internationale mix van commercie-, technologie- en vakantieverhuur experts. Samen werken we hard aan het bereiken van onze ambitieuze doelstellingen - maar we vergeten nooit om plezier te hebben onderweg.

Wat is Bookiply?

Bookiply Service