Wij zijn hier om het verhuur van uw vakantie accommodatie simpel en efficient te maken!

Onze focus is om de verhuur van accomodaties te vergemakkelijken en om deze efficient te laten verlopen dus minder administratieve rompslomp, dit voor al onze gebruikers.
Over ons
Bookiply is een tech bedrijf dat een geavanceerde en intuïtieve tool voor het beheer van accommodaties aanbiedt voor zowel de eigenaren als - agencies .

Ons product vereenvoudigt de online distributie om uw kostbare tijd te besparen. Het geeft u toegang tot een wereldwijde listing op verschillende sites van uw accommodatie(s) via één centraal account met één kalender, één contactpunt en één factuur.

Bookiply is overal en onderweg toegankelijk, zowel op de desktop als via de Bookiply mobiele app. Het is gebouwd door en voor onze gebruikers, omdat we geloven in succes door nauwe samenwerking en voortdurende verbetering.

Ons product is momenteel beschikbaar voor gebruikers in geselecteerde regio's in Europa, de focus ligt hierbij op het moment op Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

Bookiply is opgericht in 2016 in München en heeft kantoren in een aantal van de meest aantrekkelijke reisbestemmingen in Europa. Als onderdeel van de Holidu groep is het onze missie om het zoeken en boeken van vakantiewoningen eindelijk eenvoudig te maken.

Team

Ons team

De mensen bij Bookiply zijn allemaal gepassioneerde professionals, gemotiveerd om de vakantie accommodatie simpel en efficient te maken. We combineren verschillende nationaliteiten, achtergronden maar hebben allemaal dezelfde drive.