Informatie over het Covid-19 / Coronavirus

Beste reizigers,

de huidige pandemische situatie als gevolg van het coronavirus stelt het toerisme en alle betrokkenen voor grote uitdagingen. Iedereen moet zijn best doen om de verspreiding van het virus in te dammen, dus het hele Bookiply-team werkt sinds maart vanuit huis. We hopen dat de piek van de pandemie is gepasseerd - in ieder geval in Europa - en we kijken uit naar de eerste versoepeling van de beperkingen die door de autoriteiten zijn goedgekeurd.
Wij zijn ervan overtuigd dat de vakantie in een vakantiehuis de beste manier blijft om de mooiste tijd van het jaar door te brengen.

De grootste uitdaging is nu om de bestaande boekingen in lijn te brengen met de officiële eisen, om de sterke toename van het aantal telefoontjes en e-mails van de klantenservice tijdig en persoonlijk aan te kunnen, en tegelijkertijd samen met de reizigers vooraf mogelijkheden te vinden om geplande verblijven uit te stellen.

• Wij hopen op uw begrip dat wij op dit moment alleen boekingen met een verwachte aankomstdatum voor de komende 6 weken kunnen behandelen.
• Gelieve niet te bellen of te e-mailen als uw geplande verblijf op een later tijdstip plaatsvindt.

Bookiply of het boekingsportaal waar u heeft geboekt zal ook proactief contact met u opnemen als er nieuwe waarschuwingen/reisverboden van kracht worden die uw verblijf onmogelijk maken.

Als u uw accommodatie heeft geboekt op onze partnersites Booking.com, AirBnB of Fewo-direkt.de (Homeaway), volgen wij ook de richtlijnen van deze aanbieders, die u hieronder kunt zien.
Booking.com
Airbnb
VRBO / Homeaway

Wij betreuren het ongemak dat deze situatie voor u heeft veroorzaakt ten zeerste, en zullen ons best doen om een voor beide partijen passende oplossing te vinden. Samen zullen we deze crisis overwinnen en uw reis weer mogelijk maken!

Met vriendelijke groet,
Uw Bookiply-team